top of page

Integrated Riding Group

Public·12 members

Sezgi ve Kolay Oyun

Bazen işten sonra sadece rahatlamak istiyorum, ama biraz da oyun oynayarak—olayların nasıl geliştiğini hissetmek ve sonuçlarını tahmin edebilmek için. Şu an tam da böyle bir an, ama henüz uygun bir web sitesi bulamadım. Olayların nasıl geliştiğini izleyip tahminlerimin verdiği hafif heyecanın tadını çıkararak sakin bir akşam geçirebileceğim bir yer bilen var mı? Akşamın sadece geçip gitmesi değil, duygusal bir etki bırakması için bir ipucu almaktan mutluluk duyarım.

11 Views
Barry Goldberg
Barry Goldberg
Dec 10, 2025

Uzun bir günün ardından rahatlamak istedim, ama biraz da heyecan katmak istedim. Sıradışı, alışılmış oyunlar ve sporlarla ilgisi olmayan bir şey arıyordum. İşte böylece bizbet adresine rastladım. Platformun atmosferi sizi hemen içine çekiyor: olayları gözlemliyorsunuz, tahminlerde bulunuyorsunuz ve sonuçlara şaşırıyorsunuz. Zihin için mini bir macera gibi; kolay, keyifli ve büyüleyici. Akşam uçup gitti, ama anılar kaldı. Tipik bir evde kalma rutinine biraz heyecan ve gizem katmanın harika bir yolu.

Visit Integrated Riding at 92 Koon Seng Road Singapore 427033 | Tel / WhatsApp: (65) 9017 8834

• Call us!
  • Whatsapp Us!
  • Facebook
  • Follow us on IG
Integrated Riding Logo_BW.png

©2022 by Integrated Riding (S) Pte Ltd.

bottom of page