top of page

Integrated Riding Group

Public·36 members

Kiloper Ferk
Kiloper Ferk

Yeni rəqəmsal xidmət seçərkən onun mobil telefonda uzun müddət istifadə zamanı necə işlədiyini yoxlamaq istəyirəm. İlk baxışda sayt yaxşı görünsə də, bir neçə bölmə arasında keçdikdən sonra səhifələrin gecikməsi, menyunun düzgün açılmaması və bəzi düymələrin cavab verməməsi mümkündür. Azərbaycandakı istifadəçilər mobil platformanın real performansını qiymətləndirmək üçün hansı gündəlik istifadə ssenarilərini sınaqdan keçirməlidirlər?

8 Views

Mənim üçün internetdə rahat platformanın əsas göstəricisi onun istifadəçini yormamasıdır. Sayta daxil olursan, əsas bölmələri görürsən və nəyin harada olduğunu təxmin etmək belə çətin olmur. Azərbaycan istifadəçiləri üçün müxtəlif rəqəmsal alternativlərə baxanlar ünvanını da müqayisəyə əlavə edə bilərlər. Məncə, mobil cihazda menyunun düzgün qurulması xüsusilə vacibdir. Çünki telefonda ekran kiçik olduğundan artıq elementlər dərhal diqqəti yayındırır. Əgər hər şey səliqəli və məntiqli yerləşdirilibsə, platformadan istifadə də daha rahat olur. Mən çox vaxt sadə dizaynı daha praktik hesab edirəm. Hər yerdə animasiya və əlavə düymələrin olması mənə görə üstünlük deyil. :) Azərbaycan dilində məlumatların olması da yerli auditoriya üçün yaxşı əlavə sayıla bilər. Təbii ki, hər istifadəçinin gözləntisi fərqlidir. Ona görə mən bir platformanı mütləq hamıya uyğun seçim kimi təqdim etməzdim. Yeni alternativ axtaranlar səhifəni özləri açıb yoxlaya, sonra digər variantlarla müqayisə edərək daha uyğun seçimə qərar verə bilərlər.

Members

Visit Integrated Riding at 92 Koon Seng Road Singapore 427033 | Tel / WhatsApp: (65) 9017 8834

• Call us!
  • Whatsapp Us!
  • Facebook
  • Follow us on IG
Integrated Riding Logo_BW.png

©2022 by Integrated Riding (S) Pte Ltd.

bottom of page